Даамдуу майрамдар: «Наполеон» тортунун рецепти

01 марта 2024

Урматтуу айымдар!
Жаздын жана аялзаттын майрамы болгон 8-марттын алдында, биз бардык сулуу айымдарыбызды даамдуу десерт менен кубанткыбыз келет.
«Наполеон» торту — бул жука камырдын жана аба креминин назик катмарларынын эң сонун айкалышы.
Наполеон тортунун рецепти:

Ингредиенттер:
500 г тесто слоеное «АЙС КВИН» бездрожжевое
500 г «Белая Река» крестьянское майы
200 г «Астык» уну
Сгущенка «3 желания» кант менен.
Даярдоо:

Духовканы 200°Cге чейин ысытыңыз. Камырды 8 бирдей бөлүккө бөлүп, ар бирин жука катмар кылып жайып, ун себебиз. Алтын күрөң өңгө чейин бышырабыз.
Табаны фольга менен каптаңыз. Тортту түбүнө коюп, үстүн коюлтулган сүт менен сүртүңүз. Калган торттор менен да ушундай кылабыз.

Тортту сиңиши үчүн муздаткычка бир нече саатка калтырыңыз. Берүүдөн мурун тортторду калган коюлтулган сүт менен сүйкөп, капталдарына жана үстүнө майдаланган кесимдерди себелеп коюңуз.
Даяр болгон «Наполеон» торту өзүнүн назик даамы жана аппетиттүү көрүнүшү менен сизди кубантып, майрамдык дасторконуңуздун көркүн ачат.
Майрамдын даамын ашыкча түйшүксүз сезиңиз. Бул керемет күнү өзүңүздү жана жакындарыңызды кубантыңыз!
Бул керемет десертти даярдоо үчүн, сиз биздин дүкөндөрдөн бардык керектүү ингредиенттерди арзандатуу менен сатып алсаңыз болот.